Administratiekantoor Cijfermaat: óók voor particulieren

Voor 1 mei moet er aangifte gedaan worden van de inkomstenbelasting (IB-aangifte). Voor veel particulieren is die belastingaangifte ieder jaar weer een lastig moment waar met angst en vreze naar wordt uitgekeken.

De Belastingdienst probeert het weliswaar zo gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen als het gaat om de aangifte inkomstenbelasting, maar toch kun je aftrekposten vergeten of simpelweg niet opmerken. Of je komt voor vragen te staan waar je geen antwoord op hebt.

Belastingaangifte doen?

Belastingaangifte op tijd doen

Het kan ook zijn dat je geen idee hebt hoe je belastingaangifte moet doen omdat je nu eenmaal niet zo handig bent met computers. Of je vindt het gewoon eng en wilt de rompslomp eromheen niet. Bovendien zijn veel mensen bang dat ze voor onverwachte verrassingen komen te staan en veel geld moeten terugbetalen door fouten te maken bij het invullen.

Administratiekantoor Cijfermaat is er óók voor particulieren. Niet alleen in verband met die soms lastige IB-aangifte, maar voor veel meer.

Aftrekposten bij IB

 • Misschien heb je er weleens aan gedacht om je kinderen een geldbedrag te schenken. Maar waar moet je dan rekening mee houden?
 • Of je hebt helaas te maken met een overlijden en nu moet er aangifte gedaan worden bij de fiscus door de erven.
 • Heb je eindelijk dat felbegeerde huis gekocht en zijn er vragen over de inkomstenbelasting in verband met je hypotheek?
 • Net een gouden handdruk gekregen na vele jaren van trouwe dienst bij je werkgever? Dat is mooi, maar wat betekent dat voor je IB-aangifte?
 • Heb je een lijfrente?
 • Zijn er extra zorgkosten of studiekosten geweest die niet vergoed zijn?
 • Heb je een gift aan een goed doel gedaan?
 • Heb je overige werkzaamheden verricht waar geen loonheffing op ingehouden is?

Dit en meer zijn typische onderwerpen en mogelijke aftrekposten die in de belastingaangifte terugkomen. Cijfermaat kan je daarbij helpen.

Rommelige boekhouding?

Wanhoop boekhouding

Stop je de papieren liever diep weg onderin een la, of maak je de brieven van de Belastingdienst al heel lang niet meer open? Zit je aan te hikken tegen het organiseren van je rommelige boekhouding en wil je nu eindelijk weleens inzicht in hoe het gestructureerd kan? Stop je de papieren liever diep weg onderin een la, of maak je de brieven van de Belastingdienst al heel lang niet meer open?
Zover wil je het vast niet laten komen. (Of misschien is het al zover en hoop je dat het vanzelf over gaat.)

Diensten voor particulieren

Hierbij een overzicht van wat Cijfermaat voor je kan doen als je particulier bent:

 • Inkomstenbelasting (IB), ook voor je partner
 • Aanvragen Toeslagen
 • Wegwerken achterstanden
 • Begeleiding bij de boekhouding
 • Middeling (indien mogelijk)
 • Advies in verband met IB:  echtscheiding, ontslagregeling, nalatenschap, schenkingen.

Cijfermaat in Almere Filmwijk

Goed nieuws. Ik weet wel raad met schoenendozen gevuld met bonnetjes en ik kan redelijk goed overweg met de Fiscus. Slechts 1 telefoontje, chat of emailtje ben ik van je verwijderd. Woon je in de buurt van Almere Stad dan heb je me vast zó gevonden in Filmwijk. Kun je zelf niet langskomen dan kan ik ook een afspraak bij je thuis maken. Dus niet langer een vervelend gevoel bij die ongeopende brieven en je schoenendoos, je mag alles vandaag nog langs brengen.

Altijd bereikbaar en ook op locatie

Cijfermaat is altijd bereikbaar en werkt ook op locatie. In Almere Stad, als Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort en Almere Hout. Ook buiten Almere (het Gooi, Noord-Holland en Flevoland) werkt Cijfermaat op locatie. Heb je vragen? Neem dan nu contact op met 06 208 240 17