Betaalbare tarieven administratiekantoor Cijfermaat

Voordelige uurprijs

De bedrijfsadministratie laten doen? Wat kost een boekhouder, waar moet je ongeveer op rekenen?
Er zijn veel administratiekantoren die een totaaltarief in rekening brengen per maand voor het onderhouden van administraties. Een all-in prijs voor administratiebeheer lijkt vaak heel aanlokkelijk en dat is het soms ook, maar waarom zou je 75 of 100 euro (of meer) per maand betalen als dit helemaal niet nodig is?

Voordelig uurtarief of vaste prijs

Administratiekantoor Cijfermaat hanteert een eenvoudig principe: je betaalt voor de daadwerkelijke werkzaamheden tegen een voordelig uurtarief. Voor sommige handelingen wordt een vaste prijs berekend, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een jaarrekening of de aangifte Inkomstenbelasting (zie prijslijst).

Kosten in de hand

Doordat administratiekantoor Cijfermaat werkt met zeer betaalbare tarieven voor ondernemers én particulieren kun je de kosten in de hand houden en kom je niet voor verrassingen te staan.
Vooraf krijg je een prijsindicatie wat je kwijt zult zijn voor het onderhoud van je boekhouding en de diverse zakelijke diensten van administrateur Cijfermaat. Bijvoorbeeld het bijhouden van de bedrijfsboekhouding, maar ook het berekenen van de loonadministratie. Of je nu ZZP’er, VOF of kleine BV bent, een boekhouder is echt geen overbodige luxe.

Boekhouder is financiële duizendpoot

Duizendpoot Cijfermaat

Waarom een boekhouder en waarom een accountant of belasting-adviseur? Het hangt simpelweg van je vraag en behoefte af. Een boekhouder (mooi woord: bedrijfsadministrateur) onderhoud de administratie van een bedrijf en zorgt ervoor dat het keurig in orde is en blijft. Sterker nog, een boekhouder is een duizendpoot op financieel gebied die naast het onderhouden van een bedrijfsadministratie rapporteert, analyseert en controleert. Een uitgebreide uitleg over de verschillen tussen accountant en boekhouder kun je vinden in dit blog. Administratiekantoor Cijfermaat is bedrijfsadministrateur, al ruim 25 jaar, een betaalbare boekhouder bovendien, in Almere.

Altijd bereikbaar en ook op locatie

Bedrijfsadministrateur Cijfermaat is altijd bereikbaar en werkt ook op locatie. In Almere Stad, Almere Centrum, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Oosterwold, Almere Nobelhorst en Almere Hout. Ook in de rest van de regio (het Gooi, Noord-Holland en Flevoland) werkt Cijfermaat op locatie. Heb je vragen? Neem dan nu contact op.

Tarieven zakelijk*

  • Intakegesprek (max. 30 min) GRATIS
  • Uurtarief boekhouder Cijfermaat € 50,- (excl. reistijd)
  • Jaarrekening ZZP & VOF € 250,-
  • Jaarrekening BV + deponeren KvK: € 400,-
  • Aangifte Inkomstenbelasting (IB) ondernemer € 125,-
  • Salarisadministratie: op aanvraag.
  • Aangifte Vennootschapsbelasting (VPB): € 225,-

*Prijzen voor ondernemers zijn exclusief 21% Btw.
Cijfermaat komt ook op locatie en brengt daarvoor reistijd en (buiten Almere) kilometervergoeding in rekening. 

Vraag hier een offerte aan.

Hulp bij boekhouding en tarieven
Tarieven particulieren**

  • Aangiften IB particulier € 50,-
  • Aangiften IB particulier + partner € 65,-
  • Aanvraag toeslagen: € 30,-

**Prijzen voor particulieren zijn inclusief 21% Btw.